Apácarács

Különféle méretű lécekből készült eltérő szemnagyságú rácsok az apácarácsok. Felhasználási területe igen széleskörű. A finomabb kidolgozású apácarácsokat a belsőépítészek és bútorkészítők, a robosztusabbakat pedig az asztalosok és az ácsok használják előszeretettel. Előnyük, hogy az áttört felületük miatt jól szellőzik, viszont a rácsozás miatt kellően elzárja a belátást a kíváncsi szemek elől. 

Tóth-tető .hu - Ács és tetőfedés, tetőfelújítás garanciával
Ingyenes személyes felmérés és visszahívás kérése érdekében töltse ki az alábbi űrlapot! . Ígérjük, hogy 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Név (*)
Please type your full name.
E-mail (*)
Invalid email address.
Telefonszám
Invalid Input
Város
Invalid Input
Elsősorban melyik szolgáltatásunk érdekli? (*)
Please tell us how big is your company.
Mikorra gondolta a munka kezdetét? (*)
Please select a date when we should contact you.
  

Főként jól látható frontfelületeken alkalmazzák, ahol jól érvényesül a rácsos struktúrájuk és emellett szellőzik is.

Amennyiben az apácarács vastagabb kivitelben készül, nagyobb méretben akkor akár a lakás beugró részeinek lefedésére, vagy teraszok nyitott oldalainak dekoratív beépítésére is alkalmazható. Térelhatároló szerepe is lehet. (konyha/étkező, étkező/előszoba). Igényesen kialakítva hasznossága mellett, az épület ékes dísze is. Külterületen használható a kerti pergoláknál, rózsakapuknál és kerítéselemként is. A külső térben használt apácarácsokat el kell látni UV-álló felületvédelemmel, rendszeresen takarítani kell és fel kell újítani a felületet, hogy szépségét sokáig élvezhesse a felhasználó.

"Az elégedett ügyfél a legjobb reklám." -mottó

 

TETŐ - TETŐÉPÍTÉS, TETŐSZERKEZET ÉPÍTÉS, TETŐFEDÉS, TETŐ FELÚJÍTÁS, TETŐ SZIGETELÉS, ÁCSMUNKA