Nyomtatás
PDF

Melléképületek

Írta: Administrator on 2011 november 22.

A kertes házaknál felmerül az igény a melléképületekre, kerti tárolókra. Egyik leggyorsabb építési mód a faszerkezet. Az tartóoszlopok a betonba ágyazott „U” acél oszloptalpra vannak fogatva. Az oszlopok tetejére kerülnek a szelemenek. Ezután elhelyezésre kerülnek a szarufák ferde beeresztéssel.  

 

Tóth-tető .hu - Ács és tetőfedés, tetőfelújítás garanciával
Ingyenes személyes felmérés és visszahívás kérése érdekében töltse ki az alábbi űrlapot! . Ígérjük, hogy 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Név (*)
Please type your full name.
E-mail (*)
Invalid email address.
Telefonszám
Invalid Input
Város
Invalid Input
Elsősorban melyik szolgáltatásunk érdekli? (*)
Please tell us how big is your company.
Mikorra gondolta a munka kezdetét? (*)
Please select a date when we should contact you.
  

Ettől a ponttól kezdve két irányba haladhatunk tovább a tető irányába. Olcsóbb megoldásként műanyag tetőfedő hullámlemez, polikarbonát, vagy zsindelyt rakhatunk fel. A drágább, de tartósabb megoldás a cserepezés. Ebben az esetben a többletköltséget a lécezés jelenti. A megfelelő vízelvezetésről gondoskodni kell. 

Minden esetben el kell helyezni a fém szegőket, amik elvezetik a vizet a fa szerkezettől az esetleges csatornába. Az oldalfalakat leggyakrabban deszkafedés vagy lambéria alkotja. A lambéria előnye, hogy a klikkes rendszernek köszönhetően hézagmentes lesz a felületünk. Igény esetén akár hőszigetelhető is az építmény. A felületkezelésre fokozottan kell ügyelni!

"Az elégedett ügyfél a legjobb reklám." -mottó

 

TETŐ - TETŐÉPÍTÉS, TETŐSZERKEZET ÉPÍTÉS, TETŐFEDÉS, TETŐ FELÚJÍTÁS, TETŐ SZIGETELÉS, ÁCSMUNKA