Terasz készítés

Az emberek többsége szereti maga körül érezni a természetet. A faterasz erre lehetőséget ad. Természetes kapcsolatot teremt a lakás és a kert között. És ha ez a terasz fából készül, akkor harmóniába került a kerttel is. A fa terasz kifejezés sokak számára furcsán hangzik, pedig nem elképzelhetetlen.

Cserepezés

A Creaton cserepekért a gyártók minőégbeli garanciát vállalnak. Éppen ezért választja egyre több építész és tetőfedő is az építőanyag kereskedők ajánlásával. A felhasználók elégedettsége is biztosíték arra, hogy a Creaton gyár által adott minőségbeli garancia nem csak reklámfogás. Cégünk főleg tetőcserép rakással foglalkozik, bízza bátran a munkát ránk! Ha az anyagbeszerzést ránk bízza, kedvezményt nyújtunk az anyagból! 

Lemeztető

Korunk építőanyagai rohamos léptekben fejlődnek. Ez alól nem kivételek a tetőfedő anyagok sem. Erre jó példa az egyre jobban elterjedő tetőfedő anyag, a cserepeslemez. A rengeteg előnyének köszönhetően közkedvelt tetőfedő anyag. A mai kor igényeinek tökéletesen megfelel. A cserepeslemez előnyei közül legfőképp említésre méltó, hogy a többi piacon kapható tetőfedő anyaghoz képest jóval olcsóbb és gyorsan elkészíthető. 

Palatető felújítás

Az évek során a síkpala tetők elöregednek, berepednek, beáznak. Ezeknek a tetőknek a felújítására nyújt nagyszerű lehetőséget a bitumenes zsindelylemez. Nem kell a héjazatot megbontani, lecserélni, ezáltal nagyban csökkennek a költségek. Az általunk kínált lehetőséggel egy átlagos méretű palatető felújítási költsége, csupán töredéke a teljes héjazat cseréjének. Persze az árat befolyásolja a palatető nagysága, típusa és a megrendelő által választott zsindelylemez minősége.

Tetőszerkezet építés

Cégünk több mint két évtizedes tapasztalattal vállalja egész tetőszerkezetek kivitelezését. Az ingyenes felmérést követően pár munkanapon belül elkészül a tetőszerkezet. Lehetőség van tetőszerkezet tervezésre, de a megrendelő elképzeléseit is elkészítjük, legyen az bármilyen bonyolult. Az általunk minőségi anyagokból elkészült tetőszerkezetekre több éves garanciát vállalunk.

Tetőszigetelés

A tető szigetelése során főként két dolog merül fel, ami ellen szigetelni kell, hogy a tető rendesen el tudja látni a funkcióját. Mégpedig ezek a víz és a hideg.

Tetőtér beépítés

A tetőtér kialakításával nem csupán új lakóteret alkotunk, hanem házunk értéke is nő. A tetőtér beépítés költségei eltörpülnek a hozzáépítés, vagy a bővítés költségei mellett. Természetesen a tetőtér beépítése engedélyköteles, ugyanis a beépítéssel megváltozik a ház használatának a jellege.

Zsindelytető

Hazánkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő építőanyaga a bitumenes zsindely. A magyar piacon minimum 20 fajta változatos és sokszínű zsindely közül választhatunk. Anyaga üvegfátyol vagy cellulóz, forró bitumenbe mártva, tetején hidrofobizált palazúzalékkal (hosszú színtartás és magas fokú UV védelem), alján pedig homokszórással. Anyagából adódóan könnyen hajlítható és rugalmas, ezáltal a bonyolult formájú tetők fedése is könnyen kivitelezhető.

KapcsolatTóth Sándor +36203184498 info.tetofelujitas@gmail.com

 

Kapcsolat

Gyors munkavégzés

25 éves tapasztalat a tetőzésben...

 

  • garancia
  • megbízhatóság

Garancia

Cégünk minimum 10 év garanciát biztosít a kivitelezésre!

 

Referenciák

"Az elégedett ügyfél a legjobb reklám." -mottó

 

TETŐ - TETŐÉPÍTÉS, TETŐSZERKEZET ÉPÍTÉS, TETŐFEDÉS, TETŐ FELÚJÍTÁS, TETŐ SZIGETELÉS, ÁCSMUNKA