Cserepezés

A Creaton cserepekért a gyártók minőégbeli garanciát vállalnak. Éppen ezért választja egyre több építész és tetőfedő is az építőanyag kereskedők ajánlásával. A felhasználók elégedettsége is biztosíték arra, hogy a Creaton gyár által adott minőségbeli garancia nem csak reklámfogás. Cégünk főleg tetőcserép rakással foglalkozik, bízza bátran a munkát ránk! Ha az anyagbeszerzést ránk bízza, kedvezményt nyújtunk az anyagból! 

Tóth-tető .hu - Ács és tetőfedés, tetőfelújítás garanciával
Ingyenes személyes felmérés és visszahívás kérése érdekében töltse ki az alábbi űrlapot! . Ígérjük, hogy 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Név (*)
Please type your full name.
E-mail (*)
Invalid email address.
Telefonszám
Invalid Input
Város
Invalid Input
Elsősorban melyik szolgáltatásunk érdekli? (*)
Please tell us how big is your company.
Mikorra gondolta a munka kezdetét? (*)
Please select a date when we should contact you.
  

CREATON KLASSIK HÓDFARKÚ KERÁMIACSERÉP

A Creaton gyár legszélesebb körű felhasználási területtel rendelkező tetőcserepe a Creaton KLASSIK kerekvágású sajtolt hódfarkú tetőcserép. Egyszerű és könnyen használható. Segítségével egyszerű és visszafogott tetőt hozhatunk létre, ami ez által klasszikus szépségű lesz. A Creaton Klassik körvágású hódfarkú tetőcserép optikailag feloldja a tetőt, így teljes harmóniában engedi hatni az épületet. Az egyedi megoldásoknak a sokfajta szín- és felületválaszték ad teret. Felhasználható új épületeknél és renoválásoknál is.

Színválaszték: természetes vörös, rézvörös, barna, fekete

CREATON HORTOBÁGY HORNYOLT SZEGMENSVÁGÁSÚ KERÁMIACSERÉP

A Creaton Hortobágy hornyolt tetőcserép egy továbbfejlesztett egyszeres hódfarkú tetőfedési mód. A hagyományos zsindely-alátétet a korcolás helyettesíti, amely egy biztonságos egyszeres fedést tesz lehetővé. Az eddigi években a mezőgazdasági épületeknél, felújításoknál vagy hozzátoldásnál alkalmazták az egyszeres fedési módot, de mára kinőtte magát a modern építészet szintjére.

Színválaszték: természetes vörös, vörös, fekete

CREATON RÓNA HORNYOLT SZEGMENSVÁGÁSÚ KERÁMIACSERÉP

A Creaton Róna hornyolt tetőcserép, az egyszeres tetőfedési mód továbbfejlesztett változata. Korcolással helyettesítjük a zsindelyes-alátétet, amely biztonságos egyszeres fedést tesz lehetővé. Korábban mezőgazdasági épületeknél, felújításoknál vagy hozzáépítésnél alkalmazták, de mára már a modern építészet számára is érdekes lehetőségeket rejt magában a Creaton Róna Hornyolt szegmensvágású kerámiacserép. Elődjéhez képest annyi változás történt, hogy a cserépfelület nem hornyolt, hanem sima.

Színválaszték: természetes vörös

 CREATON BALANCE KERÁMIACSERÉP

A Creaton Balance tetőcserép kiegyensúlyozott formával és arányokkal rendelkezik, amely által a tető kialakításának egy teljesen új dimenzióját nyitja meg. De emellett megmarad a gazdaságosság is. Minősége első osztályú. Egyaránt alkalmazható kis és nagy kiterjedésű tetőknél is. A tökéletesre fejlesztett korcolási technikának köszönhetően értéke állandó marad. Egy m2 tető lefedéséhez elegendő mindössze 8,4db kerámia cserép. 26mm-es csúsztatófelületnek, a kialakított oldalbordák és a felfüggesztőhornyoknak köszönhetően tökéletes a statikája. Ezáltal a Creaton gyár olyan maradandó cserepet alkotott, amely kiváló minőségű, esztétikus és az ár-érték arányával felveszi a versenyt a piacon található kerámiacserepekkel.

Színválaszték: téglavörös, természetes vörös tarkára égetve, Toskana engóbozott, rézvörös engóbozott, fáradtvörös barna engóbozott, palaszürke engóbozott, fekete engóbozott

CREATON RAPIDO KERÁMIACSERÉP

A Creaton Rapido tetőcserépben tökéletesen egyesül a tradíció és a technika. Az átlagos kerámiacserepeknél nagyobb méretű, és ez által gazdaságos. Cserépigénye mindössze 8,1db/m2.  Megbízható, ár-érték aránya kiemelkedő és esztétikus. Ezért a Creaton csúcstermékei közé sorolható. A tartós biztonság egyrészt köszönhető a magas támaszoknak, és a dupla oldalsó korcolásnak, másrészt pedig a 3 felfüggesztő horognak és a hátoldali támasztó bordáknak. A tetőfedés során maximális rugalmasságot biztosít a nagyméretű csúszási terület a horony tetején.

Színválaszték: tarkára égetett természetes vörös, téglavörös, Toskana engóbozott, rézvörös engóbozott, fáradtvörös barna engóbozott, fekete engóbozottcseerepezés

CREATON TETŐCSERÉP

A Creaton tetőcserép 125 év tapasztalatával bátran ajánlja a termékeit. A Lentiben található tetőcserép gyár garantálja a magyar minőséget. A Creaton nem csupán tetőcserepet gyárt, hanem egész tetőfedő rendszert az eresztől kezdve egészen az antennakivezetőig. Többfajta minőségből és színből választhat a Creaton termékpalettájáról.

10 érv, hogy miért is válassza a Creaton cserepeket?

  1. Optimális kialakítás: a hódfarkú tetőcserép jól alkalmazható hajlatok és ívek fedésénél
  2. Esztétika: szép megjelenés a nemesség és harmónia mellett
  3. Tartozékprogram: tetőablakok, hajlatok, kúpok kialakításának széles választéka
  4. Gazdaságos: a Creaton tetőcserepek értékéhez képest alacsony az ára
  5. Függőleges hornyolás: a víz bejutását a cserép speciális oldalhornyai akadályozzák meg
  6. Lélegző tető: a tetőcserép klímapufferként funkcionál, köszönhetően a természetes anyagú összetevőknek
  7. Stabil felfüggesztés: három stabil felfüggesztő horony
  8. Támaszhornyok: ezáltal a cserepek stabilabbak lesznek
  9. Eltolási tartomány: a tetőcserepek ideális illesztésének érdekében 30cm állítási lehetőség van
  10. Rögzítési pontok: esőálló furatok a tetőcserepekben

 

"Az elégedett ügyfél a legjobb reklám." -mottó

 

TETŐ - TETŐÉPÍTÉS, TETŐSZERKEZET ÉPÍTÉS, TETŐFEDÉS, TETŐ FELÚJÍTÁS, TETŐ SZIGETELÉS, ÁCSMUNKA