Tetőszigetelés

A tető szigetelése során főként két dolog merül fel, ami ellen szigetelni kell, hogy a tető rendesen el tudja látni a funkcióját. Mégpedig ezek a víz és a hideg.

Tóth-tető .hu - Ács és tetőfedés, tetőfelújítás garanciával
Ingyenes személyes felmérés és visszahívás kérése érdekében töltse ki az alábbi űrlapot! . Ígérjük, hogy 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Név (*)
Please type your full name.
E-mail (*)
Invalid email address.
Telefonszám
Invalid Input
Város
Invalid Input
Elsősorban melyik szolgáltatásunk érdekli? (*)
Please tell us how big is your company.
Mikorra gondolta a munka kezdetét? (*)
Please select a date when we should contact you.
  

Vízszigetelés: Megoldható a palatetők bontás nélküli szigetelése. Az elöregedett, beázó, elmohásodott tetőt először szakszerűen megtisztítjuk. Ezután az előkészített felületre lángolvasztással felkerül a bitumenes szigetelőlemez. A bitumenes szigetelőlemez érdes felülete miatt hófogó beépítése nem szükséges. E megoldás által a tető tökéletesen vízszigetelt lesz és kis fajsúlya miatt a tetőszerkezetet sem terheli. A megfelelően elkészített vízszigetelés 25-30 évig tartó megoldást nyújt.

Hőszigetelés:

A tető a hőveszteség egyik legkritikusabb pontja. Ezt megelőzve, a tetőszerkezetet hőszigeteléssel kell ellátni. Lehetőség van a padlásfödém hőszigetelésére, de a legjobb megoldás, ha az egész tetőszerkezet leszigetelődik. Ennél a folyamatnál szálas hőszigetelést alkalmazunk, amely majdnem teljes mértékben hőhídmentesíti (U=0,2-0,09 W/m2K) a tetőszerkezetet. A szálas hőszigetelés „szúrósságának” köszönhetően a kártevők nem költöznek bele. 

"Az elégedett ügyfél a legjobb reklám." -mottó

 

TETŐ - TETŐÉPÍTÉS, TETŐSZERKEZET ÉPÍTÉS, TETŐFEDÉS, TETŐ FELÚJÍTÁS, TETŐ SZIGETELÉS, ÁCSMUNKA